Mit navn er Annie...


Jeg er uddannet og autoriseret fysioterapeut i januar 2009. Jeg har arbejdet som fysioterapeut lige siden. Jeg har bl.a. arbejdet på klinikker i Danmark, men også i Island. Nu arbejder jeg på et sundhedscenter, hvor jeg ligeledes er klinisk underviser.

Under min uddannelse som fysioterapeut, fik jeg et grundkursus i akupunktur, som jeg siden har bygget videre på. Det fortsætter jeg med at gøre løbende enten via kurser eller uddannelser. Jeg har derfor en stor erfaring med akupunktur. Det er dog ikke en ydelse jeg har i klinikken endnu, men det kommer snarest.


Sideløbende med mit arbejde som fysioterapeut har jeg valgt at uddanne mig til eksamineret professionel kraniosakral terapeut. Dette er en 2 årig deltidsuddannelse og jeg blev færdiguddannet i 2021. Jeg har siden arbejdet meget med alle aldersgrupper fra ca. 3 uger nyfødt og opefter.


Jeg har yderligere uddannet mig til eksamineret, certificeret master hypnoterapeut. Dette blev jeg ligeledes færdig med i 2021. Jeg valgte hypnoterapien, for på den måde at kunne hjælpe mennesker, ikke kun med det fysiske men også med det psykiske.

Fordi jeg har "alle" disse uddannelser, føler jeg virkelig at jeg kan stå inde for det holistiske menneskesyn, altså at se det hele menneske og ikke kun symptomet.