Udtalelser 

Jeg har kun de varmeste anbefalinger til Annie. Hun er et fantastisk smilende væsen og utrolig professionel i sine behandlinger, som har en virkelig høj kvalitet. Jeg har gået ved mange forskellige behandlere over en årrække og længe ledt efter én, som har et lige så holistisk syn, som Annie. Hendes kombination af mange års erfaring som fysioterapeut og den alternative behandling gør hende helt unik, og jeg føler, at jeg er i utrolig kompetente hænder! Under behandlingen er der en skøn atmosfære med ro og afslapning, hvor Annie både før, under og efter, er god til at skabe tillid og tryghed. Behandlingen tager lige præcis den tid, som kroppen har brug for, og det synes jeg er fantastisk! Tusind tak for dig, jeg glæder mig til flere behandlinger på lige netop din briks!

F.G.L. - kvinde 30 år

De største og varmeste anbefalinger herfra🤗Professionel og individuel personlig behandling. Hun lytter til ens behov og behandler derfra.
Man føler sig velkommen lige fra man træder ind i klinikken, til man går igen. Man oplever også en hvis ro og afslappethed under hele behandlingen. Uagtet behandling er der god og varm kommunikation hele vejen igennem. Hvis du er i tvivl om hvilken type behandling du skal vælge, så tøv ikke med at ringe på forhånd. Annie er god til alt lige fra akut smertelindring til forebyggende behandling. Du kan være sikker på at hun ikke “sælger” sig unødige behandlinger. Tak for flere dejlige behandlinger - jeg ser frem til flere💜
J.K.F - kvinde

Jeg kan klart anbefale en behandling hos Annie. Hun er en smilende og imødekommende person, som har en rigtig god forståelse for ens behov, hvilket gør, at man føler sig tryg igennem hele forløbet. Hvis man er i tvivl om, hvorvidt man ønsker en behandling, og om det er noget for en, synes jeg bestemt man skal prøve, da man ikke vil fortryde det.
F.N.T.K - pige 16 år

Kan varmt anbefale Annie super dygtig og kompetent altid smilende og glad en fornøjelse at komme ved hende jeg måtte dog afbryde forløbet da jeg skiftede job men så måtte jeg jo give den gode plads videre til den næste heldige person
Tag fat i Annie inden hun tar fat i dig
B.L.R - mand, 37 år


Annie er enormt kompetent, behagelig og professionel.
Hun har fagligt overskud, stor indsigt og god intuition i hendes behandlinger.
Kan på det varmeste anbefale hendes kompetencer som har hjulpet mig enormt igennem et langstrakt og kompliceret sygdomsforløb.


Mvh.

RubenDer skal lyde den største anbefaling herfra til Annie. Jeg var ikke helt klar over hvad jeg gik ind til, men Annie skabte en tillidsfuld og tryg atmosfære med det samme, med hendes rolige og smilende væsen.

Hun guider en stille og roligt igennem behandlingerne og jeg er målløs over hvordan hun med blide berøringer kan løsne op og sætte kroppen på plads igen.

Det er en helt vild oplevelse, når kroppen begynder at spjætte og arbejde uden man føler hun rigtig har haft fat i en.

Kan kun give den største ros og anbefaling til behandlingen, så det er bare om at komme afsted til Annie hvis du har skavanker.


Mvh.

Peter


Skriv din anmeldelse her